OVW Café

Acht keer per jaar, van oktober tot en met april, vind het maandelijkse OVW Café plaats. Tijdens het OVW Café wordt er een presentatie gegeven door een lid van de ondernemersvereniging. Aansluitend is er de mogelijkheid tot vrij netwerken tijdens het buffet, wat wordt aangeboden door de presenterende ondernemer en de ondernemersvereniging.

Het OVW Café vind altijd plaats op de tweede donderdag van de maand, vanaf 18:00 uur, in Café Restaurant ’t Fortuin. Hierbij zijn we verheugd dat we nog steeds op een groter wordende groep van vaste bezoekers kunnen rekenen. Tijdens een OVW Café is het voor de bestaande leden ook mogelijk om een introducé mee te nemen. Geïnteresseerde ondernemers uit Wervershoof en omgeving zijn van dan harte welkom om vrijblijvend kennis te maken met onze vereniging.

De organisatie van het OVW Café is in handen van Frank Bot. Lijkt het je leuk om jouw bedrijf te presenteren tijdens een OVW Café? Op www.ovw.nl/ovwcafe vind je meer informatie over het programma en het aanmeldformulier. Zijn er verder nog vragen over het OVW Café, neem dan contact op met Frank (06 513 630 42).