Promobeurs

Een beurs voor netwerken, naamsbekendheid, indirecte verkoop, maar ook voor de gezelligheid. En waar zijn voornoemde zaken nu beter te combineren dan op een promotiebeurs in eigen regio, op bekend terrein? Juist, de Promo, de beurs in Wervershoof biedt net dát wat nodig is om werk en plezier te combineren.

Maak kennis met het bedrijfs- en verenigingsleven uit de regio. Promo Wervershoof is een driejaarlijks evenement dat vanuit ondernemen, werken en wonen een platform biedt voor jong en oud. De focus ligt op Wervershoof en directe omgeving. Maar iedereen die over grenzen kijkt is welkom. De beurs biedt informatie, uitdagingen en vermaak. Ingrediënten die op ongedwongen wijze het nuttige met het aangename verenigen. Of het nu gaat om bedrijvigheid, advies, lifestyle, sport en spel of gezondheid. Dit evenement heeft het allemaal.

Naast de diverse bedrijfspresentaties, hebben ook op politiek gebied de diverse partijen meegedaan en ook bijvoorbeeld de Dorpsraad Wervershoof. Demonstraties van de Brandweer en de Reddingsbrigade zijn ook altijd een publiekstrekker. Aan vermaak voor de kinderen wordt ook altijd gedacht, dit in de vorm van een springkussen en de draaimolen. De aanwezigheid van een gezellig barplein maakt het geheel af. De Promo biedt een prima gelegenheid om contacten te leggen en met het hele gezin een plezierige middag te beleven.