Het jaarlijkse uitje van de OVW

Donderdag 14 juni 2018 | 12.45

Wij nodigen u van harte uit voor onze jaarvergadering in combinatie met een leuk activiteitenprogramma om het OVW seizoen af te sluiten, alvorens iedereen gaat genieten van de zomervakantie. Tijdens de jaarvergadering zullen we kort stilstaan bij het afgelopen verenigingsjaar en onze activiteiten.

 

Anders dan andere jaren is de officiële vergadering onderdeel
van het activiteitenprogramma. De vergadering is op locatie,
dus we vertrekken eerst met de bus!

 

Interactieve activiteiten

We hebben een leuk interactief programma voor de middag, die we starten in het Eenden
Museum in Andijk (in voormalige woonwinkel: de Zeehoek). Aldaar vindt de de officiële jaarvergadering plaats onder het genot van een broodje, koffie en thee. Na de vergadering krijgen we van eigenaar Edwin Groen een rondleiding door het museum dat meer dan 100 eendjes telt.

 

 


 

Als iedereen is uitgekeken zullen we verder rijden richting Enkhuizen waar we in twee groepen een stadswandeling gaan maken met een gids en onderweg genieten van een bierproeverij bij de Werf. De stadswandeling door Enkhuizen brengt ons langs allerlei leuke bezienswaardigheden en de gids zal op een luchtige manier het een en ander vertellen over de geschiedenis van de stad en de inwoners.

 

 


 

Na de wandeling komen we weer terug bij het Stationscafé en aldaar gaan we de avond van start met een heerlijk tapas en pinchos menu.

Aan het eind van het programma zullen we weer in de bus stappen die ons nog voor tien uur ’s-avonds weer terug brengt naar Wervershoof.

 

 


Programma overzicht:
12.45 Vertrek uit Wervershoof
13.00 Aankomst Eenden museum Andijk
13.15 Jaarvergadering incl. lunch
14.00 Rondleiding door het museum
15.30 Vertrek richting Enkhuizen
16.00 Aankomst in het Stationscafé Enkhuizen
16.15 stadswandeling met Bierproeverij
18.30 Dineren bij Stationscafé Enkhuizen
21.45 Terug in de bus naar Wervershoof

 


Algemene informatie
De bus vertrekt om 12.45 uur vanaf ’t Fortuin Café Restaurant & Catering, Dorpsstraat 190 te Wervershoof. Het informele gedeelte vindt plaats op verschillende plekken in Andijk en Enkhuizen. Het vervoer wordt verzorgd per bus. Tijdens de jaarvergadering wordt er een lunchpakket uitgedeeld. Voor het informele programma van de jaarvergadering zal een eigen bijdrage van € 50,00 p.p. in rekening gebracht worden.

 

Aanmelden
Aanmelden voor de jaarvergadering kan via onderstaand formulier of per mail info@ovw.nl en tot en met uiterlijk dinsdag 12 juni. Voor de eigen bijdrage van €50 p.p. ontvangt u na aanmelding een factuur. We zien u graag op 14 juni!

Meld je aan!