Ondernemers in politieke arena

Maandag 05 maart 2018 | 19.30 uur

Gemeenteraadsleden en ondernemers in debat

 

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 debatteren ondernemers en politici over de toekomst van hun regio in het Ondernemersdebat West-Friesland. Onder leiding van Robert-Jan Knook (ANP/BNR) komen niet alleen de voor ondernemers belangrijke lokale kwesties aan bod, maar juist ook regionale onderwerpen als infrastructuur en economische groei. Voor de regionale speerpunten en stellingen wordt samengewerkt met de Westfriese Bedrijvengroep (WBG) en Ondernemers Club Westfriesland (OCW). Inhoudelijke input voor lokale onderwerpen komt van ondernemersverenigingen als de Hoornse Ondernemers Federatie (HOF), Business Club Venhuizen, Bedrijvengroep Stede Broec en Ondernemers Federatie Medemblik.

 

Robert-Jan Knook ontlokt discussies tussen politici en ondernemers aan de hand van pittige stellingen. Er wordt zaalbreed met elkaar gediscussieerd, maar Robert-Jan zal ook inzetten op een-op-een debatten. Het Ondernemersdebat West-Friesland vindt plaats in Enkhuizen (samen met de gemeenten Stede Broec en Drechterland) op maandag 5 maart, in Hoorn op dinsdag 6 maart, in Medemblik op dinsdag 13 maart en op woensdag 14 maart in gemeente Koggenland (samen met gemeente Opmeer).

 

Aanmelden
Het Ondernemersdebat West-Friesland begint om 19.30 uur. Toegang is gratis. Meer informatie over de locaties en aanmelden vinden West-Friese ondernemers en ondernemende West-Friezen op de website van Ondernemend West-Friesland

 

Ondernemend West-Friesland

Ondernemend West-Friesland is het platform voor ondernemende West-Friezen. Ondernemers Robert-Jan Knook (ANP/BNR) en Rob van Loon (Events Holland) geloven dat het delen van kennis ondernemers sterker maakt. Vanuit dit concept organiseren zij regelmatig netwerkevents met interessante sprekers op inspirerende locaties.

Praat mee!

Uw reactie

Je moet inloggen om te kunnen reageren.