N23 Westfrisiaweg

Vrijdag 10 oktober 2014

Beste weggebruiker,

Ongemerkt werken aan de weg kunnen we niet, overlast vermijden wel! Met dit motto gaat de provincie tussen 2013 en 2017 aan de slag met de N23 Westfrisiaweg.

Dat u daar wat van zal merken is helaas niet te voorkomen. Wel kunnen we ervoor zorgen dat u als ondernemer, of medewerker van een bedrijf in de omgeving, minimale overlast ondervindt en goed wordt geïnformeerd. Onder aan dit bericht treft u, in de bijlage, de werkzaamheden waar u mogelijk rekening mee moet houden.

Ook zorgen we onder andere voor een actuele website (www.n23westfrisiaweg.nl), nieuwsberichten via Twitter en de lokale media, kunt u een bezoek brengen aan ons informatiecentrum en vinden er informatiebijeenkomsten plaats. Als de bijeenkomsten voor u relevant zijn wordt u daar automatisch voor uitgenodigd. In het informatiecentrum en op de website vindt u ook een 3D visualisatie van de toekomstige situatie.

Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden? Meld u dan aub aan voor onze nieuwsbrief via deze link: http://www.noord-holland.nl/bestanden/inschrijfformulieren-nieuwsbrieven/inschrijfformulier-N23-Westfrisiaweg.html.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan aub contact op met het Servicepunt wegen en vaarwegen via 0800-0200 600 of infobu@noord-holland.nl.

Met vriendelijke groeten,

Mathanja Klop, namens projectbureau N23 Westfrisaweg

Communicatieadviseur
Provincie Noord-Holland

Projectbureau N23 Westfrisiaweg
Keern 231 A
1689 PB Zwaag
T 0229 750 252

W www.n23westfrisiaweg.nl
Volg ons op Twitter via @Westfrisiaweg

Praat mee!

Uw reactie

Je moet inloggen om te kunnen reageren.