Aanmelden kandidaten Westfriese Ondernemingsprijzen

Zondag 12 oktober 2014

Op donderdag 12 februari 2015 vindt het jaarlijkse Westfries Ondernemersgala plaats in Schouwburg Het Park in Hoorn. De jury van Stichting Ondernemersgala is op zoek naar geschikte kandidaten voor de Westfriese Ondernemersprijzen.

Er zijn drie prijscategorieën waarvoor u bedrijven kunt nomineren: de Westfriesland Méér prijs voor bedrijven die langer dan tien jaar bestaan; de WBG Runner Up prijs voor bedrijven die jonger zijn dan tien jaar en de Rabobank Publieksprijs voor initiatieven van overheid, semi-overheid en non-profit sector.

De aanmeldingsprocedure voor de Westfriese Ondernemingsprijzen is geopend tot 1 november 2014. Tijdens de afgelopen editie van het gala vielen Rolan Robotics, ICTZ en Dorcas in de prijzen. Kent u geschikte opvolgers? Dan heeft u nu de kans om uw kandidaten aan te melden!

De aanmeldingsprocedure voor de Westfriese Ondernemingsprijzen 2014 staat open voor bedrijven en instellingen afkomstig uit Hoorn, Medemblik, Enkhuizen, Koggenland, Stede Broec, Drechterland en Opmeer. Aanmelden is heel eenvoudig, het volstaat om de naam van uw kandidaat (dat mag ook uw eigen bedrijf zijn) en een motivatie voor uw nominatie door te geven via www.westfriesondernemersgala.nl.

Wacht u niet te lang, de aanmeldingsprocedure sluit op 1 november 2014. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Stichting Ondernemersgala Westfriesland
t.a.v. Judith Albers
p/a Au Boulot Coördinatie
Handvastwater 12
1601 PR Enkhuizen

T 0228-322524
F 0228-323421
M 06-46578602

Praat mee!

Uw reactie

Je moet inloggen om te kunnen reageren.