Banenevenement gemeente Medemblik

Woensdag 24 september 2014

Hét grootste banenevenement van Westfriesland staat voor de deur. Woensdag 24 september a.s. vindt van 09:00 tot 13:30 uur de Banenmarkt plaats met aansluitend een gezamenlijke lunch. Samen met het Werkgevers Service Punt (WSP) verzorgt de gemeente Medemblik de Banenmarkt voor Westfriesland.

Direct contact
Tijdens dit evenement komen werkgevers en werkzoekenden op een ongedwongen manier direct met elkaar in contact. Werkzoekenden werken zo actief aan het vergroten van hun kansen op een baan. Het doel is om succesvolle clicks tussen werkgevers en werkzoekenden tot stand te brengen.

Doe mee
Als werkgever wil je graag de werkzoekende leren kennen in jouw omgeving. Dit kan door deel te nemen aan de banenmarkt. Doe met ons mee a.s. 24 september en maak kennis met uw nieuwe werknemer. U kunt uw openstaande vacatures direct bespreken met de werkzoekende in een ontspannen sfeer.

Contact
Heeft u interesse in de banenmarkt en u heeft per direct of binnenkort openstaande vacatures die u graag wilt vervullen, neem contact op via cathy.sackey@medemblik.nl of u kunt bellen 06-54 76 56 17 voor meer informatie over deelname aan de banenmarkt. U kunt uw bedrijf aanmelden vóór 19 september 2014.

Praat mee!

Uw reactie

Je moet inloggen om te kunnen reageren.