Bijeenkomst 26 november: Ontdek uw kansen op duurzaam renoveren met de Kansrijke Wijkenkaart

Donderdag 19 november 2015

Jaarlijks investeren particuliere woningeigenaren in het verbeteren van hun woning. Een prachtige kans om meteen energiebesparing te realiseren. Maar hoe stimuleert u die vraag naar energiebesparende en -opwekkende maatregelen? Zijn particuliere woningeigenaren voor u ook een belangrijke doelgroep, dan mag u deze bijeenkomst niet missen!

Graag willen wij ondernemers die “willen, kunnen en doen” tijdens deze interactieve bijeenkomst kennis laten maken met de Kansrijke Wijkenkaart. Deze kaart is speciaal ontwikkeld om de markt in kaart te brengen, zodat u als ondernemer zelf kan bepalen welke wijken (woningen, bewoners) voor u de meeste kansen bieden. De kaart geeft op wijkniveau inzicht in:
• woningen (zoals bouwjaar, type, energieverbruik)
• profiel bewoner (zoals gezinssamenstelling, inkomen)
• reeds bestaande initiatieven in een wijk
Voor Hoorn en Medemblik zijn verschillende wijken alvast voor u in kaart gebracht.
Graag laten we u kennis maken met de Kansrijke Wijkenkaart op donderdag 26 november aanstaande tijdens de bijeenkomst ‘Ontdek uw kansen op duurzaam renoveren met de Kansrijke Wijkenkaart’. Deze bijeenkomst is een initiatief van Bouwend Nederland, UNETO- VNI, de Kamer van Koophandel, Duurzaam Bouwloket, de Westfriese gemeenten en de RUD NHN. Deze bijeenkomst is de eerste in een serie van drie. De start is in WestFriesland. In het voorjaar 2016 vindt de bijeenkomst ook nog in de regio Alkmaar en in de Kop van Noord-Holland plaats. De bijeenkomsten sluiten aan op de situatie in en van de verschillende regio’s.
Het programma is op hoofdlijnen als volgt. Na een plenair deel met inspirerende cases uit de regionale praktijk kunt u zelf in werksessies direct aan de slag met de Kansrijke Wijkenkaart. Tijdens deze sessies komt u in contact met collega-ondernemers uit de regionale bouw- en installatiesector met wie u gezamenlijk gaat proberen een pitch te maken voor één van de wijken.
Wie zal straks de beste pitch hebben om burgers in beweging te krijgen? En als het aan ons ligt, maakt u die dag kennis met uw samenwerkingspartners van morgen om samen een mooi integraal aanbod voor bewoners in de wijken te ontwikkelen. En we vertellen u die middag ook hoe wij u daarbij – desgewenst – verder kunnen ondersteunen.
Wilt u kennismaken met de Kansrijke Wijkenkaart, hiermee aan de slag gaan en horen welke mogelijkheden er zijn om u verder op weg te helpen? Meld u zich dan nu aan en noteer meteen donderdag 26 november in uw agenda. Het definitieve programma ontvangt u ongeveer een week voor de bijeenkomst!
Nog even kort op een rij:
Bijeenkomst : Ontdek uw kansen op duurzaam renoveren met de Kansrijke Wijkenkaart
Datum : Donderdag 26 november
Tijd : 16.00 uur – 19.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur)
Locatie : La Mère Anne, Dorpsweg 110, 1631 DJ Oudendijk
Kosten : Geen
Aanmelden : Gine Nicolai via GNicolai@rudnhn.nl of tel. 088 – 10 21 300

Praat mee!

Uw reactie

Je moet inloggen om te kunnen reageren.