De Avond van Andijk Netwerkborrel

Donderdag 19 juni 2014

Kom je op vrijdag 11 juli ook naar De Avond Van Andijk Netwerkborrel met jouw hele bedrijf? Voor velen begint op 11 juli de bouwvak of vakantie. Is het dan niet leuk om een jaar van hard werken af te sluiten met het hele team, onder het genot van goede muziek, leuke mensen, een heerlijke borrel en lekker eten? Speciaal voor deze netwerkborrel is er een stuk festivalterrein afgezet en beschikt deze ruimte over een eigen bar.

Voor € 40,- p/p krijg je de entree (€ 7,50) voor De Avond Van Andijk, 4 eetmunten, 10 munten voor drank en een kwart hekwerkbanner met jullie bedrijfslogo. Komen jullie met meer dan vier personen, dan krijg je een halve hekwerkbanner met bedrijfslogo. Komen jullie met 10 of meer personen, dan krijg je een volledige hekwerkbanner met bedrijfslogo. De reclamebanners zullen voor alle ruim 2500 bezoekers uit de regio goed zichtbaar zijn bij de entree.

Jouw netwerkborrel op De Avond Van Andijk? Laat voor 27 juni weten of jullie erbij zijn via netwerkborrel@deavondvanandijk.nl. Lever voor 27 juni ook je logo voor de hekwerkbanner aan in .jpeg, .eps of .pdf formaat. Je ontvangt van ons een BTW-factuur voor dit evenement. Meer informatie op www.deavondvanandijk.nl.

Praat mee!

Uw reactie

Je moet inloggen om te kunnen reageren.