Een gezellige personeelsavond met een kerstcadeau toe!

Woensdag 18 oktober 2017

Ondernemers opgelet!

Naar aanleiding van het succes in 2016, zal stichting kerstbeurs lokaal, nu ook weer een kerstbeurs organiseren in de schoof voor en door lokalen ondernemers van Wervershoof. Deelnemers van vorig jaar stellen regelmatig de vraag: ”Het is dit jaar toch weer? Want het was vorig jaar zo gezellig!” Het antwoord is dus volmondig ja.

Op 13 en/of 14 december kunnen uw medewerkers tussen 19:00 en 21:00 zijn of haar eigen Kerstpakket samenstellen bij de stands van lokale winkeliers. Hierna kan er gezellig worden nagepraat over de nieuwe aanwinsten onder het genot van een borreltje. Tevens kunnen de voetjes van de vloer want “De vier tinten grijs” zullen de pannen weer van het dak spelen en de kerstballen uit de boom! De hoogte van het shoptegoed kunt u zelf bepalen, net als het aantal consumpties dat u schenkt aan uw medewerkers.

Voorafgaand ontvangen de medewerkers het te besteden bedrag in betalingscoupons. Mochten uw medewerkers meer willen uitgeven dan het door u bepaalde budget, dan is er een loket aanwezig waar de medewerker op eigen kosten betalingscoupons en consumptiemunten kunnen bijkopen. Het evenement zal dus plaats vinden in de Schoof De maximale deelname is 150 personen per avond. U als ondernemer bent natuurlijk ook van harte welkom om te aanschouwen welke “aankopen” uw medewerkers hebben gedaan. Graag tot ziens op 13 en/of 14 december!

 

U kunt zich opgeven via:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdU3OH9GponcGpU8AQ_Wa6UVGHd7XAxo8fujpIJvj8G_7x7oQ/viewform

Met vriendelijke groet, Stichting Kerstbeurs Lokaal

Praat mee!

Uw reactie

Je moet inloggen om te kunnen reageren.