Informatiebijeenkomst N23 Westfrisiaweg

Maandag 02 februari 2015

Bouwbedrijf Heijmans is inmiddels al een poosje aan boord bij het project en is, zoals u wellicht al heeft gezien, op een aantal punten al gestart met werkzaamheden. Dit zijn op het moment nog werkzaamheden van voorbereidende aard, zoals het rijden van zand voor de aanleg van viaducten, het rooien van bomen en het uitvoeren van archeologisch onderzoek.

Heijmans is intussen met man en macht aan het werk om ervoor te zorgen dat wij dit voorjaar een definitief ontwerp met een bijbehorende planning van hen ontvangen. Zij gaan in elk geval na de zomer van 2015 van start met alle werkzaamheden.

Wij willen alvast de plannen, voor zover op dit moment bekend, met u als vertegenwoordigers van het bedrijfsleven in de omgeving delen en daarom nodigen wij u graag uit voor een informatiebijeenkomst op woensdag 4 februari a.s. van 19:00-21:00 uur voor een algemene inloopavond voor bedrijven en omwonenden vanaf de A7 (afslag Hoorn-Noord) tot en met de Rijweg in Zwaag, waarbij u uiteraard van harte welkom bent.

De bijeenkomst wordt gehouden in het Projectbureau aan het Keern 231A Zwaag. Wij horen graag uiterlijk 2 februari a.s. of het u lukt hierbij te zijn. Alvast dank voor uw reactie en hopelijk tot dan.

Met vriendelijke groet,

Leila Elgamal
Communicatiemedewerker
Provincie Noord-Holland

Projectbureau N23 Westfrisiaweg
Keern 231A
1689 PB ZWAAG

T 023-5145720
E elgamall@noord-holland.nl
W www.n23westfrisiaweg.nl
Volg ons op Twitter @Westfrisiaweg

Praat mee!

Uw reactie

Je moet inloggen om te kunnen reageren.