Jeugd Werkt!

Maandag 02 juni 2014

Diederik de Jong heeft nu alweer 3 maanden naar volle tevredenheid de 19-jarige Patrick in dienst. Door de Plaatsingsbonus van € 2.000,- kon hij Patrick direct een jaarcontract bieden. Slim toch? Neem ook een jonge werknemer in dienst!

Gemeenten, UWV, onderwijs en werkgevers hebben de handen ineengeslagen om de jeugdwerkloosheid in de regio Noord-Holland Noord aan te pakken. Voor de specifieke doelgroep werkzoekende jongeren zonder startkwalificatie (een startkwalificatie is minimaal een mbo niveau 2, havo of vwo diploma) bestaat de Plaatsingsbonus. De Plaatsingsbonus is een financiële tegemoetkoming van maximaal € 2.000,- voor u als werkgever, als u deze jongeren een baan, leerwerkbaan of werkervaringsplek aan kunt bieden. Ook kunt u kiezen voor extra begeleiding van uw nieuwe werknemer. Dat is helemaal aan u.

We willen jongeren simpelweg aan een mooie baan helpen en u als werkgever daarbij zo goed mogelijk ondersteunen. Want Jeugd Werkt! Ook voor u!

Op Subsidiecalculator.nl kunt u precies berekenen wat voor u de mogelijkheden zijn, maar we adviseren u hier graag ook persoonlijk over. Neem gerust contact met ons op. En kijk ook eens op Jeugdwerkt.nu voor actuele succesverhalen van plaatsingen met een Plaatsingsbonus.

Praat mee!

Uw reactie

Je moet inloggen om te kunnen reageren.