Kenniscafé Bedrijvig Groen

Dinsdag 08 augustus 2017

Groen is belangrijk voor mens én natuur. En kan op meer plekken gerealiseerd worden dan je denkt. Wat denk je van een moestuin naast je bedrijf, een bloementuin om in te pauzeren of plantenbakken op het dakterras? Al die groene oases vormen belangrijke verbindingsroutes voor vlinders, bijen en andere kleine dieren. Heb jij een geweldig idee voor meer groen op bedrijventerreinen, doe dan mee aan de prijsvraag Bedrijvig Groen van de provincie Noord-Holland.

Vanaf 1 september 2017 kunnen de ideeën worden ingediend. De beste drie ideeën krijgen een geldbedrag tot €1500 ,- en de mogelijkheid tot uitvoering van het idee met hulp van een provinciale subsidie tot €30.000,-. Het kan natuurlijk ook zijn dat je mensen kent met een geweldig idee. Help ons dan om de prijsvraag in jouw netwerk te verspreiden!

Daarnaast organiseert de provincie op 13 september van 15:30 tot 18:00 het kenniscafé Bedrijvig Groen. Tijdens dit kenniscafé wordt er meer informatie gegeven over de prijsvraag en zijn er presentaties van innovatieve ondernemers die zich bezighouden met groenere bedrijventerreinen. Het kenniscafé met afsluitende borrel vindt plaats op het provinciehuis in Haarlem (Dreef 3). Binnenkort wordt de officiële uitnodiging verstuurd. Aanmelden voor het kenniscafé en vragen over de prijsvraag kunnen naar Margot Recter, recterm@noord-holland.nl.

Praat mee!

Uw reactie

Je moet inloggen om te kunnen reageren.