Maatschappelijk ondernemen tijdens de feestdagen

Maandag 11 november 2013

De feestdagen staan weer voor de deur! De decembermaand is een feest van cadeaus, lekker eten, gezelligheid met vrienden en familie en lichtjes in de kerstboom. Ook voor de gezinnen, en vooral de kinderen, die het financieel moeilijk hebben. Stichting Twinkle Stars en Stichting Kerstactie Westfriesland gunnen iedereen een ontspannen decembermaand en zetten zich in voor kinderen uit gezinnen die op of onder de armoedegrens leven.

Stichting Twinkle Stars

Stichting Twinkle Stars zet zich in voor kinderen uit gezinnen die het financieel moeilijk hebben. Om hen en hun familieleden een leuke Sinterklaas te bezorgen, zamelen zij nieuw speelgoed in dat rond 5 december onder de kinderen verdeeld wordt. Daarnaast organiseren zij ieder jaar een uitje voor het hele gezin en een spectaculair Sinterklaasfeest. Ga naar de website van Stichting Twinkle Stars.

Stichting Kerstactie Westfriesland

Kerstactie West-Friesland richt zich voornamelijk opgezinnen in de regio West-Friesland met minimaal 1 kind in de leeftijd tot en met 14 jaar  die op of onder de armoedegrens leven. Zij willen dat vooral de kinderen van deze gezinnen kerstmis beleven en herinneren als een warm en gezellig feest en hopen met het aanbieden van ons kerst-levensmiddelen pakket daar een bijdrage aan te kunnen leveren. Ga naar de website van Stichting Kerstactie Westfriesland.

Meer informatie of een bijdrage doen?

Meer weten over Stichting Twinkle Stars en de Stichting Kerstactie Westfriesland. Of de vrijwilligers steunen met een donatie in producten of financiële middelen? Bezoek dan stichtingtwinklestars.nl of stichtingkerstactiewestfriesland.nl. Namens de gezinnen en de kinderen, alvast bedankt voor uw interesse.

Praat mee!

Uw reactie

Je moet inloggen om te kunnen reageren.