Maatschappelijke beursvloer Westfriesland

Vrijdag 26 september 2014

Al vijf jaar een begrip in de regio. In 2010 begonnen als een initiatief waarbij voor het eerst ondernemers en non-profit rechtstreeks met elkaar konden handelen. Tijdens de eerste beursvloer werd er 100 keer gematched. In 2013 vonden partijen elkaar maar liefst 136 keer.

Matchen en Markt
Wij vieren een feestje en willen dit graag met ú doen! Dit jaar daarom de beursvloer met een gouden randje. We zijn te gast bij SG Newton, een partner die al vijf jaar betrokken is bij de beursvloer. Naast het matchen in de hoeken, is dit jaar ook een markt waarop maatschappelijke organisaties zich aan u presenteren. Zo krijgt u een duidelijk beeld van de maatschappelijke organisaties bij u in de regio.

Wat kunt u bieden?
Er wordt gehandeld in vier hoeken:
– middelen en materialen
– kennis en kunde
– klussen
– mensen voor mensen

U heeft deskundigheid op een bepaald gebied, handige handen voor een klus, ruimte beschikbaar, materialen over of u kunt een groep mensen een leuke dag bezorgen. We denken graag met u mee over uw aanbod!

Leuke tegenprestaties!
Maatschappelijke organisaties zijn blij met uw hulp en waarderen dit met een tegenprestatie. Een workshop, concert of optreden, taart voor uw personeel, PR over uw aanbod, de voorbeelden zijn legio. Laat u verrassen!

Interesse om mee te doen aan dit unieke evenement?
Wilt u meedoen en heeft u direct een aanbod? Of heeft u interesse, maar wilt u graag dat wij nog even met u meedenken? Neem dan contact op met Anne van Leeuwen en Brigitta Posch via beursvloer@vrijwilligerspunt.nl of op telefoonnummer 0229 21 6499. Neem ook eens een kijkje op de website.

T  0229 21 6499 (ma t/m do)
E  beursvloer@vrijwilligerspunt.com
W Bezoek website

Praat mee!

Uw reactie

Je moet inloggen om te kunnen reageren.