Nieuwe website spil in onze communicatie

Vrijdag 30 augustus 2013

Met trots presenteren wij jullie onze nieuwe website. Deze website stelt onze ondernemersvereniging in staat om goed met én namens jullie de communiceren, waarbij het gaat om zaken die voor jullie als leden van de Ondernemersvereniging Wervershoof van belang zijn.

Het moet leuk zijn en leuk blijven om onze website te blijven bezoeken. Als ondernemer is het goed om met andere ondernemers en instanties contact te blijven houden en te volgen wat het laatste nieuws is op (lokaal) ondernemersgebied. Daarom zetten wij regelmatig nieuwsberichten, wetenswaardigheden, initiatieven en uitnodigingen op de site. Wij hopen jullie dan ook als regelmatige bezoeker op onze site te mogen aantreffen!

Frits Meester (Voorzitter OVW)

Praat mee!

  • Frank Neuvel
    OVW Beheer - 16.09.2013

    Het delen van kennis, nieuwe ontwikkelingen en inzichten staat centraal binnen onze ondernemersvereniging. Daarom lanceert de OVW in het nieuwe ondernemersjaar een nieuw concept, de OVW Specials. Voor de OVW Specials zijn wij op zoek naar interessante en relevante onderwerpen, waar wij een bijeenkomst of seminar rondom kunnen organiseren.

    Dus zijn er onderwerpen waar je graag meer over zou weten? Bijvoorbeeld: een bedrijf starten, doelstellingen formuleren, succesvol netwerken, belasting of marketing? Laat het ons hier weten!

Uw reactie

Je moet inloggen om te kunnen reageren.