Nominatieronde OVNH 2014-2015 is begonnen

Donderdag 06 november 2014

Mooie, inspirerende, innovatie en opzienbarende Noord-Hollandse bedrijven kunnen zich weer nomineren voor de meest prestigieuze ondernemingsprijs van onze provincie: ‘Beste Onderneming van Noord-Holland’. De 9e editie van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland (OVNH) is begonnen!

Gedeputeerde Jan van Run: ‘Krachtig bedrijfsleven’
„De OVNH toont de enorme kracht van ons bedrijfsleven in Noord-Holland. De kwaliteit van de finalisten is telkens enorm hoog. Ik ben er trots op dat onze provincie zoveel goede bedrijven heeft”, aldus Gedeputeerde Jan van Run namens hoofdsponsor Provincie Noord-Holland.

Into OVNH
Voorzitter Stuurgroep OVNH, Jan Willem Dijkstra (regiodirecteur van hoofdsponsor Randstad Uitzendbureau): ,,Als geboren Fries komt mijn enthousiasme altijd wat langzaam op gang, maar tijdens de afgelopen finale-avond ben ik helemaal ‘into OVNH’ geworden. Het niveau van de deelnemende bedrijven was echt hoog en hun kijk op ondernemen zo verfrissend, dat ik nu weet waarom dit de ‘moeder van alle verkiezingen’ wordt genoemd. Ik breng de OVNH graag vol overtuiging naar haar tweede lustrum.”

Dirk, waar laten we alle bloemen?
Overweldigende media-aandacht, uitpuilende mailboxen, een tsunami aan SMS’jes en een huis vol bloemen. Dat overkwam Dirk Goede, directeur van prijswinnaar MKB Midden, Adriaan Goede BV uit Landsmeer. ,,De dag na de finale stond mijn telefoon niet stil. Ik had niet gedacht dat deze prijs zoveel impact zou hebben. Iedereen wilde ons feliciteren. Op een gegeven moment belde mijn vrouw met de vraag: ‘Dirk, waar laten we alle bloemen?’. Ik was aanvankelijk wat sceptisch om mee te doen. Er zijn immers veel van dit soort verkiezingen. Maar toen ik binnenkwam tijdens de finale-avond, bevatte ik pas hoe groot dit evenement is. Ik was aangenaam verrast. Deze wedstrijd is serieus en daarom is het winnen van deze prijs een groot compliment voor al mijn medewerkers. Want dat zijn de kanjers die dit mogelijk hebben gemaakt.”

Aanmelden tot en met 31 december van dit jaar
De aanmeldingsprocedure voor de 9e editie van de OVNH is begonnen. Via het formulier op de website kunnen bedrijven zich tot 31 december aanmelden of door iemand genomineerd worden. Wilt u weten aan welke criteria moet worden voldaan? Klik dan hier.

Praat mee!

Uw reactie

Je moet inloggen om te kunnen reageren.