Open dag ‘Kom binnen bij bedrijven’ vrijdag 13 oktober 2017

Dinsdag 08 augustus 2017

Doe mee! Open dag ‘Kom binnen bij bedrijven’ vrijdag 13 oktober 2017
U heeft een bedrijf of organisatie in West-Friesland en u komt graag in contact met mensen die op korte of langere termijn uw team komen versterken. De ‘Kom binnen bij bedrijven’-dag op vrijdag 13 oktober 2017 is voor uw bedrijf de uitgelezen kans om uw medewerkers van de toekomst te ontmoeten. U bepaalt wat u op deze dag wilt laten zien aan de mensen die hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn in uw bedrijf. ‘Westfriesland Werkt!’ faciliteert dit evenement tot aan de voordeur van uw bedrijf. Daarna bent u aan zet.

 

Hoe werkt het?
De open dag ‘Kom binnen bij bedrijven’ vindt plaats op vrijdag 13 oktober 2017. Geïnteresseerden melden zich aan via de website www.westfriesland-werkt.nl . Zij kiezen zelf welk bedrijf/organisatie zij willen bezoeken. Een geïnteresseerde kan zich voor meerdere bezoeken aanmelden. Meldt een geïnteresseerde zich aan voor een bezoek aan uw bedrijf , dan ontvangt u hierover automatisch bericht. U onderhoudt zelf de contacten met de geïnteresseerden; de organisatie van Westfriesland Werkt! Heeft geen contact met geïnteresseerden die zich aanmelden.

 

Dagindeling
U geeft als deelnemend bedrijf zelf aan welke tijdstippen u groepen geïnteresseerden wou willen ontvangen. De dagindeling zou er bijvoorbeeld zo uit kunnen zien:
– 1e presentatie groep 1 – 13.00 uur
– 2e presentatie groep 2 – 15.00 uur
– Alternatief, indien gewenst (het door u zelf ingeplande tijdstip) …. Uur

 

Contact, vragen en meer informatie
Ronald Koenen (Werkgeversservicepunt Noord-Holland Noord) ronald.koenen@werksaamwf.nl

De open dag ‘Kom binnen bij bedrijven’ wordt georganiseerd door Westfriesland Werkt!, een samenwerking tussen Werkgeversservicepunt NHN (WerkSaam en UWV), Ontwikkelbedrijf NHN, de 7 Westfriese gemeenten, WBG en RPA NHN

Praat mee!

Uw reactie

Je moet inloggen om te kunnen reageren.