OVW zoekt nieuwe secretaris

Maandag 14 april 2014

Sandra Botman begint deze week aan een nieuwe uitdaging bij Mantel & Overtoom Notarissen. Een baan die bovenop haar bezigheden rondom haar gezin, het eigen bedrijf van echtgenoot Maarten, Stichting Molen De Hoop en de Ondernemersvereniging Wervershoof komt. Daarom heeft Sandra, na 4 jaar, besloten om haar functie als secretaris van de OVW neer te leggen.

We zijn daarom per direct op zoek naar iemand die Sandra haar taken kan overnemen. We zoeken een enthousiast persoon, bij voorkeur een vrouw, die vol zit met ideeën rondom het ondernemen in de omgeving van Wervershoof. Het liefst iemand met een eigen bedrijf of een persoon die op een andere manier affiniteit heeft met ondernemen.

Het bestuur van de Ondernemersvereniging Wervershoof vergadert één keer per maand van oktober t/m april. Daarnaast vindt in mei de jaarvergadering plaats en zijn wij als OVW bestuur nauw betrokken bij de Promobeurs die eens in de drie jaar plaatsvindt. Als secretaris zorg je voor bestuurlijke ondersteuning en een accurate verslaglegging van deze vergaderingen en activiteiten.

Kun je je vinden in de bovengenoemde beschrijving? Kun je goed meedenken, meepraten en luisteren? En zou je graag een steentje bijdragen aan het behartigen van de belangen van ondernemend Wervershoof? Neem dan contact met ons op via info@ovw.nl.

Praat mee!

Uw reactie

Je moet inloggen om te kunnen reageren.