Uw bedrijf exposeren op de Promo 2015?

Maandag 08 december 2014

Wervershoof laat zich zien! Onder dit motto zijn wij weer volop bezig met de voorbereidingen van de Promo 2015. Een beurs waar circa 80 exposanten acte de préséance geven en waar volop activiteiten worden georganiseerd voor de ongeveer 3500 bezoekers. De Promo wordt in februari 2015 alweer voor de zevende maal georganiseerd door een enthousiast team van vrijwilligers.

Net als de voorgaande beurzen zullen we er ook in 2015 weer een grote happening van maken. Het is ook dit jaar weer de bedoeling om een actieve beurs neer te zetten met zoveel mogelijk interactie tussen bezoekers, bedrijven en verenigingen. Samen met de exposanten organiseren we de leukste activiteiten en workshops voor jong en oud. De verkoop van (consumptie-)goederen is op kleine schaal weer toegestaan. Meer informatie over de Promo en praktische informatie rondom de beurs vindt u op de website van de Promo 2015.

Wervershoof is in beweging en het aantal consumenten stijgt. Het huidige economische klimaat laat zien dat er weer kansen liggen om vooruit te kijken. Pak deze kans om uw bedrijf of vereniging te promoten daarom met beide handen aan. Geef u vandaag nog op via www.promowervershoof.nl en presenteer uw bedrijf op de Promo 2015. Wij rekenen op uw spontane en actieve deelname!

Praat mee!

Uw reactie

Je moet inloggen om te kunnen reageren.