SamenZonneEnergie

Vrijdag 18 juli 2014

Beste ondernemer,

Er is de afgelopen twee jaar ervaring opgedaan met groepsaankopen via een veiling van zonnepanelen onder de titel SamenZonneEnergie, opgezet door iChoosr. Komend najaar organiseert iChoosr zelfstandig de vierde veiling; nadere publiciteit voor belangstellende inwoners volgt na de zomer. Speciaal voor de installateurs en leveranciers van zonnepanelen organiseren de Westfriese gemeenten een regionale informatiebijeenkomst op vrijdag 22 augustus tussen 9.30 en 11.00 uur. iChoosr is uitgenodigd om een toelichting te geven over de aangepaste werkwijze rond de gunning van de veiling.

De bedoeling is dat de ondernemers zich via deze bijeenkomst goed kunnen voorbereiden op de komende veiling en daar hun marktvoordeel mee kunnen doen. iChoosr geeft aan hoe wordt omgegaan met inkoop/aanbesteding binnen de veiling en hoe de partijen zich kunnen inschrijven. Na een presentatie is er ruimte voor vragen aan iChoosr.

De bijeenkomst vindt plaats op het gemeentehuis van Medemblik, Dick Ketlaan 21 in Wognum. De ondernemers kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen aan miranda.laan@medemblik.nl onder vermelding ‘Professionals zonnepanelen bijeenkomst 22 augustus’.

logo-gemeente-medemblik

Praat mee!

Uw reactie

Je moet inloggen om te kunnen reageren.