Talent United

Woensdag 24 augustus 2016

Een unieke combinatie van topsport beleving, maatschappelijk verantwoord ondernemen en samenwerking! Ondernemen is topsport en topsport is ondernemen! Laten wij als ondernemers leren van de topsporters in wording en laten wij deze talenten helpen bij het ondernemen en het verwezenlijken van hun dromen!

Talent United is er voor regionaal sporttalent (14-21 jaar) met de ambitie om de (inter-) nationale top te bereiken. Talent United draagt bij aan een professionele begeleiding van deze talenten. Begeleiding die hard nodig is, in een voor de sporters misschien wel de belangrijkste fase van hun ontwikkeling als atleet, als topsporter. Wij richten ons primair op regionaal talent en gaan samen voor wereldprestaties. Prestaties waar we in de regio trots op kunnen zijn!

Uniek, interactief en betrokken
Bij Talent United worden kennis, kunde en netwerk gebundeld en ingezet voor talentontwikkeling, waardoor een professionele begeleiding mogelijk wordt voor talenten die (nog) op amateurbasis actief zijn. De talenten delen op hun beurt weer hun prestaties en ervaring met het netwerk, zodat iedereen zich blijft ontwikkelen. Het is geen eenrichtingsverkeer: Ook van de talenten die wordt een actieve bijdrage verwacht. Zij bepalen mede het succes van de stichting en hoe succesvoller de stichting is, des te meer talent er kan worden begeleid, ondersteund en ontwikkeld! Talent United richt zich op regionaal talent maar gaat voor wereldprestaties. Prestaties waar we in de regio trots op kunnen zijn!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Stichting Talent United is een non-profit “talent-management-netwerk” en is een initiatief van Men of the Match in samenwerking met Frank Jol en Devani Creative. Het is een netwerk waarin iedereen op zijn/haar eigen manier invulling kan geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het kan door een bijdrage te leveren op het gebied van financiering, begeleiding, coaching, verzorging en ontzorging. Het verenigen en gericht inzetten van deze kennis, kunde en middelen is de kracht van Talent United.

Wordt supporter van Talent United! Lees meer over dit prachtige Westfriese initiatief in de brochure of op de website www.talentunited.org.

Praat mee!

Uw reactie

Je moet inloggen om te kunnen reageren.