Workshop TenderNed

Zondag 25 december 2016

TenderNed is het online marktplein voor aanbestedingen van de Nederlandse overheid. Alle opdrachten van de overheid op één plek. Volledig digitaal aanbesteden, van vooraankondiging tot en met gunning. Gegevens eenmalig invoeren en beheren in een eigen dossier. Vermindering van vormfouten. Gratis, onafhankelijk en veilig.

Is uw kennis van TenderNed voldoende?

In samenwerking met gemeente Medemblik en uw ondernemersvereniging gaan wij een training verzorgen om deze kennis te krijgen en/of te verhogen. De kosten van de training zullen tussen de € 108 en € 120 per deelnemer bedragen, uitgaande van 12 deelnemers. Door uw ondernemersvereniging wordt per bedrijf € 50 bijgedragen, het restant is voor eigen rekening.

Ondernemers Federatie Medemblik coördineert en organiseert de training samen met Gemeente Medemblik die ook faciliteerd. De training zal in overleg met de deelnemers ingepland worden.

Belangstelling?
U kunt zich tot 12 december a.s. aanmelden via info@ofmedemblik.nl. Ook voor vragen of nadere informatie kunt u mailen naar info@ofmedemblik.nl

 Wees er snel bij, want vol = vol!

Praat mee!

Uw reactie

Je moet inloggen om te kunnen reageren.