Uitnodiging inspiratietour Holland boven Amsterdam

Maandag 13 maart 2017

Organiseer jij met enige regelmaat evenementen, congressen en vergaderingen voor grotere of exclusieve gezelschappen en ben je nog niet bekend met het aanbod in onze eigen regio? Meld je dan aan voor deze inspiratietour!

De inspiratietour wordt gehouden op donderdag 23 maart 2017 en georganiseerd door destinatiemarketingorganisatie Holland boven Amsterdam. Wij willen jou als meetingplanner, secretaresse, eventmanager of managementassistente op deze dag kennis laten maken met het vergader- en congresaanbod langs de kust van Holland boven Amsterdam.

We bezoeken 9 prachtige locaties met een verscheidenheid aan aanbod en mogelijkheden voor de zakelijke markt. Alle locaties op nog geen uur rijden van Amsterdam!
Alle deelnemende ondernemers staan deze dag voor je klaar om hun locatie zelf te ervaren en te proeven. Ga je mee?

Organiseer jij met enige regelmaat evenementen, congressen vergadering voor grotere of exclusieve gezelschappen en ben je nog niet bekend met ons aanbod? Meld je dan direct aan via deze link en laat je verrassen, inspireren én overtuigen. Deelname is gratis en volledig verzorgd.

Graag tot donderdag 23 maart. Voor vragen of opmerkingen neem contact op met organisator Maaike Steltenpool van WLKM via maaike@wlkm.nl of 06-19382707.

Praat mee!

Uw reactie

Je moet inloggen om te kunnen reageren.