Bestuur

Een proactief team dat er voor gaat om het beste voor de ondernemers in Wervershoof en omstreken te faciliteren.

Het bestuur van de OVW bestaat uit de voorzitter (Frits Meester), vicevoorzitter (Frank Bot), penningmeester (Jan Bleeker), secretaris (Yvonne Ruiter) en 4 bestuursleden (Rob Koomen, Kelly Eekhof en Patricia Stammes-Mol). Bijna allemaal ondernemers in diverse branches. Een enthousiast team dat goed op elkaar is ingespeeld. De taken binnen het bestuur zijn goed verdeeld en alle handelingen en activiteiten zijn vastgelegd in procedures. Dit maakt dat een ieder te allen tijde weet wat er moet gebeuren en op welke manier.

Eén keer per maand, meestal vlak voor het OVW-café, komt het bestuur bij elkaar om te vergaderen. Tijdens deze vergadering komen actuele punten naar voren, wordt het overleg met de OFM en de WBG besproken, aandachtspunten via de gemeente, de financiën, binnengekomen stukken en de voorbereidingen doorgenomen voor activiteiten met de leden (OVW-on tour, OVW-café, jaarvergadering, Promo). Van iedere vergadering wordt een verslag gemaakt door de secretaris.

Kortom een proactief team dat er voor gaat om het beste voor de ondernemers in Wervershoof en omstreken te faciliteren.

 

Frits Meester (voorzitter)

Ik ben Medemblikker van geboorte, zoon van een ondernemer en woonachtig te Wervershoof. Ik heb na mijn studies, o.a. SPD en General Management een lange tijd in het bankwezen (ABN AMRO en State Street Bank) gewerkt, in uiteenlopende functies, en heb me daarbij met name gericht op de aandachtgebieden: strategische productontwikkeling, project-, informatie en kwaliteit management.

Daarna heb ik recentelijk ervaring opgedaan in de Telecom sector (KPN). Sinds 2010 ben ik ondernemer en partner bij Claassen, Moolenbeek & Partners en geef ik bedrijfskundig en bancair advies aan ondernemers in West-Friesland en Waterland. Hierbij help ik ondernemers bij startplannen, financieringsvraagstukken en bedrijfsovernames.

 

 

 

 

Jan Bleeker (penningmeester)

Hallo, ik ben Jan Bleeker, 44 jaar, getrouwd en wij hebben samen 3 dochters. Wij wonen op Zwaagdijk, onderdeel van de oude gemeente Wervershoof. Na jaren in Amsterdam gewerkt te hebben, heb ik na een kortstondige politieke carrière besloten mijn eigen bedrijf te starten. Dit is Mercurius Administraties geworden, eerst als hobby vanaf 2004, en vanaf 2007 dus dagelijks. Lekker in Zwaagdijk, gewoon op de fiets naar kantoor kunnen gaan, geen files meer. Het is nog steeds een klein bedrijf, maar groeit wel snel, een gezonde ontwikkeling.

Naast de zakelijke activiteiten ben ik altijd al actief geweest in het verenigingsleven. Ik zit in meerdere besturen op sportief en sociaal vlak. Daarnaast ben ik actief in de ledenraad van de Rabobank. En dan natuurlijk nu de OVW. Als penningmeester mag ik op de centen passen, iets wat mij vanuit mijn achtergrond niet vreemd is. Uiteraard wil ik dit zo goed mogelijk doen, en vind ik het mooi om wat voor de ondernemers te kunnen betekenen.

 

Yvonne Ruiter (secretaris)

Ik ben Yvonne Ruiter, 44 jaar, geboren en getogen in Wervershoof. Al jaren ondernemer met verschillende andere bedrijven maar, na een tijd in Spanje te hebben gewoond, in 2011 begonnen met Shire Wellness Bed en Breakfast. Ik woon samen met Ulrich en omdat onze gezamenlijke 7 kinderen allemaal op eigen benen staan, heb ik meer tijd om met andere zaken bezig te houden.

Ik ben bij het bestuur van de ondernemingsvereniging gekomen omdat ik geloof in samenwerking en kennis delen van ondernemers onderling. En natuurlijk ook omdat ik het leuk vind om nieuwe mensen te ontmoeten en gezelligheid. De taken die uitvoer zijn het secretariële werk van de ondernemersvereniging en de promobeurs en daarnaast natuurlijk actief zijn als bestuurslid.

 

 

 

Frank Bot

Mijn naam is Frank Bot. Ik ben 46 jaar en woon met mijn gezin in Wervershoof. Sinds 1988 ben ik eigenaar van ’t Fortuin. Een horecabedrijf in Wervershoof met als speerpunten: Café, restaurant, catering en partyservice. Samen met mijn vrouw Karin run ik dit bedrijf met veel uitdaging en plezier!

Als bestuurslid binnen de Ondernemersvereniging ben ik verantwoordelijk voor het maandelijks terugkerende ondernemerscafé, de jaarvergadering en het jaarlijkse dagje uit, de OVW On Tour met aansluitende netwerkbijeenkomst en neem ik tevens zitting in het bestuur van de Promo beurs.

 

 

 

 

 

Rob Koomen

Rob Koomen, werkzaam bij bouwbedrijf Desaunois, gevestigd op het industrieterrein WFO te Zwaagdijk. Ik ben 47 jaar, getrouwd met de allerliefste en leukste vrouw ter wereld, twee kinderen en woonachtig te Hoogkarspel. Ik probeer het bouwbedrijf in goede banen te leiden, uiteraard samen met mijn collega´s.

Als sporten doe ik aan wielrennen en tennissen geef ik 2x per week training (als hulptrainer) aan de C-selectie van Spirit, waarbij ik op de zaterdag de C1/ C2 coach. Verder hou ik van hard ontspannen d.m.v. vakanties, nazitten, uit eten, feestjes en partijen. Als afgevaardigde van de OVW woon ik ook de vergaderingen van de OFM bij.

 

 

 

 

Kelly Eekhof

Ondernemers helpen hun doelgroep aan te spreken op een manier die blijft hangen en aanzet tot actie. Dat is wat ik doe. Zo heb ik al voor vele opdrachtgevers de naamsbekendheid vergroot, de identiteit geprofessionaliseerd en succesvolle reclamecampagnes gecreëerd. Mijn bedrijf is Sterk in MEDIA.

In mei 2017 heb een positie in het bestuur van de OVW ingenomen. Hier ben ik mede verantwoordelijk voor het onderhoud van de website, de activiteiten op Social Media en de marketing rondom activiteiten die de vereniging organiseert.