Rinkel en Smit

Rinkel en Smit

Handelsweg 15B
1693 AZ WERVERSHOOF

Contact

T: 0228 75 17 69

Online

http://rinkelensmit.nl
info@rinkelensmit.nl

Rinkel & Smit Bouw BV is opgericht in 2004 en gevestigd in Wervershoof. Wij zijn jong, innovatief, betrouwbaar en scherp als het gaat om alles wat met bouw en advies te maken heeft. Dankzij onze vakkundige en ervaren medewerkers, kunnen wij alle partijen in de bouw- en vastgoedbranche van dienst zijn.

Als bouwbedrijf zijn wij al enige jaren actief in de nieuwbouw, verbouw, afbouw, renovatie en het onderhoud van woon- en utiliteitsgebouwen. Tot onze opdrachtgevers behoren projectontwikkelaars, bouw- en aannemingsbedrijven en particulieren. Hierbij zijn wij trots op de voortdurende relaties, welke wij onderhouden met diverse gerenommeerde hoofdaannemers. Rinkel & Smit is een enthousiaste groep vakspecialisten met een groeiende naam als betrouwbare ondernemer. In het bouwproces zijn wij gedreven, flexibel en oplossingsgericht. Middels een zorgvuldige en sluitende projectplanning streven wij naar een geringe bouwtijd, om zo voor alle partijen kosten te besparen.

U kunt Rinkel & Smit benaderen voor het totale bouwproces. Maar ook beschikken wij over specialisten per bouwfase; fundering, ruwbouw, stelwerk en afbouw. Afhankelijk van de aard en de omvang van de bouwwerkzaamheden, bieden wij een passende en vakkundige groep medewerkers. Rekening houdend met uw wensen en eisen is Rinkel & Smit het bedrijf voor advies, begeleiding, bemiddeling en uitvoering.