GoforIT

GoforIT

Appelmarkt 10 D
1681 PE ZWAAGDIJK

Contact

T: 0228712058

Online

http://www.goforit.nl
info@goforit.nl

GoforIT is een professionele, flexibele en resultaatgerichte partner voor het ontwikkelen en beheren van uw IT-infrastructuur. Up-to-date kennis en techniek.

 

Netwerk- en systeembeheer

Flexibele IT ondersteuning: GoforIT installeert en beheert uw IT met als uitgangspunt het verbeteren van uw bestaande omgeving en de betrouwbaarheid verhogen. Voor het midden- en kleinbedrijf zijn er vaak niet de middelen om een vaste systeembeheerder in dienst te nemen. Om toch continuïteit te garanderen, heeft het netwerk wel regelmatig onderhoud nodig.

 

Webdevelopment

GoforIT biedt volledige webontwikkeling met een frisse blik op het huidige internet. GoforIT staat u graag bij met het ontwerpen en ontwikkelen van een website die volledig aansluit op uw wensen, doelgroep en de huidige technieken.

GoforIT maakt gebruik van de volgende technieken bij de ontwikkeling van uw website: PHP, MySQL, Html(5),Css(3) & jQuery.

 

Telefonie (VOIP)

GoforIT biedt een telefooncentrale die niet alleen betaalbaar is, maar ook uw vaste lijn combineert met een VOIP lijn. Dit houdt in dat u altijdbereikbaar bent en toch fors op uw telefoonkosten kunt besparen.