Mercurius Administraties

Mercurius Administraties

Bollenmarkt 6H
1681 PJ ZWAAGDIJK

Contact

T: 0228-581678

Online

www.merad.nl
jan@merad.nl

Bij ons kunt u  terecht voor uw bedrijfsadministratie en belastingzaken (ook voor de  particulier). Sinds 2004 behartigen wij zowel voor de zakelijke als de  particuliere cliënten de fiscale en administratieve belangen.

Wij verzorgen de volgende diensten:

Bedrijfsadministratie, Aangifte omzetbelasting, Aangifte vennootschapsbelasting, Aangifte inkomstenbelasting, Opstellen jaarrekening, Deponeren stukken bij de Kamer van Koophandel, Loonadministratie, Erf- en schenkbelasting

Wij zijn een klein, maar snelgroeiend administratiekantoor. Dit  houdt in korte lijnen, en een duidelijk aanspreekpunt. Verder zijn wij  lid van de NOAB ((Nederlandse Orde van Administratie- en  Belastingdeskundigen), en lid van het RB (Register Belastingadviseurs). Voordeel van een klein kantoor, naast de korte  lijnen, is dat wij ten opzichte van de grote kantoren veel flexibeler  zijn. Bij ons kunt u ook ‘s avonds of in het weekend terecht. Wij  beseffen goed dat voor velen de boekhouding een noodzakelijk kwaad is,  wat naast de gewone werkzaamheden moet gebeuren. Laat het aan ons over,  het is ons vak, dan houdt u tijd voor uw vak. Verder hebben wij als klein kantoor veel lagere  overhead kosten, waardoor wij onze diensten tegen een scherpe prijs  kunnen aanbieden. Neem gerust contact met ons op.